4e Suriname Leadership Academy

26 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 26 mei 2018 – Met als doel het ontwikkelen en verbeteren van leiderschapsvaardigheden van jonge professionals organiseert JCI Suriname op 29 en 30 juni voor de vierde keer de Suriname Leadership Academy. Dit is geheel in lijn met de missie van JCI, om wereldvrede na te streven. De organisatie gelooft dat het investeren in betere, effectievere leiders zal helpen om betere organisaties, betere gemeenschappen, een beter land en een betere wereld te creëren.

Op het programma staan verschillende nationale en internationale sprekers die hun sporen hebben verdiend op het gebied van leiderschap en organisatieverandering.
Met zijn keynote gaat Dirk Currie in op welke rol leiders spelen bij het ontwikkelen van een nieuwe generatie leiders. Met zijn ruime ervaring in organisatie ontwikkeling kan Currie veel inzichten verschaffen in hoe jonge professionals kunnen groeien en hun organisatie helpen om grotere hoogten te bereiken.

Dr. Farid Youssef is een neurowetenschapper en psycholoog die zich heeft gespecialiseerd in de werking van het menselijk brein. In de afgelopen decennia heeft hij zich samen met zijn vrouw Marsha, die psycholoog is, toegelegd op het ontwikkelen en verzorgen van leiderschapstrainingen die aan de participanten de kennis en inzichten verschaffen hoe zij op basis van de werking van het brein, nieuwe gedragingen en attitudes voor zich zelf kunnen ontwikkelen. Farid en Marsha komen beiden uit Trinidad.

Marciano Lie A Young is certified Leadership Trainer en official channel partner voor Ken Blanchard in Suriname. Ken Blanchard is de grootste aanbieder van leiderschapstrainingen voor managers in de wereld. Met de training Situational Leadership tools krijgen de deelnemers tools aangereikt die hen in staat zal stellen om effectiever leiding te geven aan de hand van het Situationeel Leiderschapsmodel. De deelnemers krijgen een raamwerk die zij kunnen implementeren in hun dagelijks werk.

In haar keynote geeft JCI Vice President Rhonda Anderson uit USA aan op welke manier jonge professionals positieve veranderingen kunnen teweegbrengen in de wereld. Door te starten in de eigen omgeving en van daaruit steeds meer invloed uit te oefenen, kan deze groep zorgen voor grote, positieve verandering, mits goed aangepakt.

Marvin Pollack gaat tijdens de Suriname Leadership Academy met zijn seminar Give! de deelnemers motiveren en inspireren om betere leiders te worden door hun kennis, inzichten en inspiratie te delen met anderen. Je groeit wanneer je geeft is de rode draad in zijn boodschap.

-JCI Suriname-