Enorme boost voor economie door MOU Suriname en India

23 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 23 mei 2018 – De Memorendum of Understanding tussen de Suriname-India Chamber of Commerce and Industry (SICCI) en haar zusterorganisatie in India, die op 9 maart is getekend, zal zorgen voor een boost van de economische relatie tussen Suriname en India.
Dit zegt de Indiase ambassadeur in Suriname, Satendar Kumar. De indiase organisatie van SICCI organiseert elk jaar een handelsbeurs voor geheel Latijns Amerika.
Dit kan voor Suriname een gelegenheid zijn om deze beurs naar ons land te brengen.

Klik hier voor het interview

Kumar hecht naast deze economische betrekking, ook waarde aan de culturele relatie tussen Suriname en India. Binnen deze culturele diplomatie zullen activiteiten volgen. Eén daarvan is de op handen zijnde opening van een nieuw cultureel centrum.

Klik hier voor het interview

-Randy Kromodihardjo, STVS Journaal/ Camera: Judith Ravenberg-
-Foto: google-