EU vertegenwoordigers op bezoek bij minister Ferriër

25 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 25 mei 2018 – Recentelijk brachten de ambassadeur van de Europese Unie, Jernej Videtic, en Philippe Coessens, minister counselor verantwoordelijk voor politieke, pers en informatie aangelegenheden, een kennismakingsbezoek aan de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

Deze kennismaking is onderdeel van de delegatie van de Europese Unie die op bezoek is in Suriname, waarbij informatie wordt uitgewisseld teneinde de samenwerking en het wederzijds begrip te bevorderen.

Dit onderhoud heeft een vlot verloop gehad en beide partijen kijken uit naar een voortvarende samenwerking in de toekomst om zo gezamenlijk te werken aan verbetering en implementatie binnen het onderwijs.

-ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur-