Henk van Vliet gekozen tot communicatie professional

28 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 28 mei 2018 – Tijdens het communicatiecongres afgelopen weekend in TBL Cinemas, is Henk van Vliet uitgeroepen als communicatieman van 2017-2018.
Hij kreeg een staande ovatie van het publiek.

Henk van Vliet: “Al 52 jaar zit ik in het vakgebied, ik ben vandaag 70 jaar en het is de eerste keer dat ik een erkenning krijg voor mijn bijdrage in de media branche”. Een zichtbaar geëmotioneerde Henk van Vliet nam zijn award in ontvangst en zal zich de komende periode verder inzetten als voorbeeldfiguur in deze bloeiende branche.

De award voor de beste slogan ging naar taxicentrale 1660: Kleuren kunnen niet praten, maar die gele zie je in alle straten. Lolo mi boto van de SLM werd gekroond met de communicatie award voor de beste TV commercial. En de communicatie award voor de journalist van het best geschreven stuk ‘tien jaar’ ging naar Ivan Cairo. De communicatie award voor de columnist van het jaar is geworden Sharda Ganga met het artikel ‘speciale maand’.

Het Bestuur van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR), blikt terug op een succesvol congres, waarbij de belevenis van communicatie meer dan voldoende tot uiting is gekomen. Dit tweejaarlijks communicatiecongres, biedt mogelijkheden voor groei en zichtbaarheid in de communicatie branche in Suriname en de regio.

De participanten van het communicatieocngres waren tevreden met het eindoordeel van de jury die nogmaals het bedrijfsleven heeft opgeroepen om hun personeel en/of organisatie op te geven voor de verschillende categorieën van de communicatie awards.
De jury voorzitter Robby Rijssel zei het volgende: “Het is uw manier om uw mensen te erkennen en na te gaan hoe ver u bent met de communicatie van uw organisatie”. Alle mediahuizen, commerciële bedrijven, non-profit organisaties kunnen meedingen naar een communicatie award.

De voorzitter van CCPR, Angela van der Kooye, lanceerde ook de volgende activiteit: het jongeren communicatiecongres. Geïnteresseerden hebben zich reeds aangemeld om samen met CCPR, het jongeren communicatiecongres te realiseren. Radio 10 heeft gezorgd voor de live flitsen en aanwezigen konden live op de radio hun talenten ontwikkelen.

– Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR)-