Minister Getrouw gaat voor orde en rust binnen KPS

14 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 14 mei 2018 – Minister Stuart Getrouw van Justitie & Politie zal er alles aandoen om de orde en rust te bewaren binnen het Korps Politie Suriname. Problemen en aandachtspunten zullen middels dialoog opgelost worden. Met de leiding van de Surinaamse Politie Bond heeft de minister afgelopen week een goed onderhoud gehad, waarbij er is afgesproken dat er gezamenlijk gewerkt zal worden aan structurele oplossingen.

Klik hier voor het interview

De politie bond was afgelopen donderdag in beraad, vanwege het uitblijven van een aantal zaken dat nog steeds niet is uitgevoerd. Het beraad werd evenwel binnen enkele uren opgeschort, na een goed gesprek gehad te hebben met minister Getrouw. De bewindsman zegt dat hij samen met de bond de problemen zal aanpakken.

Klik hier voor het interview

-Raoul Abisoina, STVS Journaal/ Foto’s: gov.sr-