Minister Getrouw maakt formeel kennis met Ambassadeur Edwin Nolan

22 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 22 mei 2018 – Minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie heeft maandag, formeel kennis gemaakt met de ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika, Edwin Nolan. Tijdens dit kennismakingsbezoek is aan de orde gekomen de lopende projecten voor de diverse dienstonderdelen van het ministerie en hoe deze verder uit te diepen. Binnen de samenwerking is gekeken naar hoe er beter invulling gegeven kan worden aan de capaciteitsversterking op diverse gebieden.

Op het gebied van trainingen zal nagegaan worden als de trainers vanuit de Verenigde Staten van Amerika naar Suriname gehaald worden of als er een groep naar Amerika moet afreizen om de nodige kennis op te doen. Het professionaliseren van het personeel is een belangrijk onderdeel in de samenwerking. Zowel de justitieminister als de Amerikaanse ambassadeur hopen op een goede voortzetting van de samenwerking.

-ministerie Justitie en Politie-