Newmont Suriname organiseert ‘Starters Day’ voor lokale gemeenschap Snesi Kondre

19 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 19 mei 2018 – Met het doel lokaal ondernemerschap te ondersteunen en aan te moedigen, hield Newmont Suriname in april haar eerste ‘Starters Day’ te Snesi
Kondre. De Supply Chain-, Social Responsibility- en Institutional Relations-afdeling van Newmont Suriname organiseerden dit evenement als onderdeel van het bevorderen van het vastgestelde doel van Newmont om waarde te creëren en levens te verbeteren door duurzame en verantwoorde mijnbouw.

Het evenement werd officieel geopend door de districtscommissaris van Sipaliwini, Margaretha Malontie, die het belang van ondernemerschap binnen de gemeenschap onderstreepte mede vanwege het feit dat hierdoor banen en reguliere inkomens worden gecreëerd.

Newmont Suriname collaboreerde met de Kamer van Koophandel en Fabrieken van Suriname (KKF), de Finabank, de Belastingdienst en het verzekeringsbedrijf Parsasco.
Albert Ramdin, Senior Director External Relations bij Newmont Suriname, zegt blij te zijn met het behaalde succes van dit evenement en de ondersteuning van externe organisaties. Met tevredenheid blikt hij terug naar de goede opkomst van de gemeenschap.
De “Starters Day” zal worden geëvalueerd om de volgende stappen te bepalen.

-Newmont Suriname, afdeling Communicatie-