NPS installeert commissie om financieel-economische situatie te analyseren

28 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 28 mei 2018 – De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft elf prominente leden van binnen en buiten de partij geinstalleerd om een grondige analyse te maken van de financieel-economische situatie van Suriname. Dit maakte Gregory Rusland bekend tijdens het jaarlijks congres van de NPS, zondag in Grun Dyari.

In de commissie hebben de volgende leden zitting:
Stephany Bram
Ronald Assen
Jerrel Pawiroredjo
Marie Levens
Irshaad Fatehmahomed
Rick van Ravenswaay
Michael Persaud
Ivan Fernald
Fred Ramsingh
Winston Jessurun
Ex-president tevens ere-voorzitter van de NPS, Ronald Venetiaan maakt ook deel van de commissie, als adviseur.

Voorzitter Rusland liet de politieke realiteit de revue passeren en concludeerde dat Suriname niet draait. “We verdienen beter”, liet hij optekenen. Hieruit stelde hij dat de NPS zich weer moet klaarmaken om bij de verkiezingen in 2020 regeermacht binnen te halen.

-NPS-