OWT&C heeft samenwerking met penitentiaire instellingen; gedetineerden verrichten werkzaamheden

7 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 7 mei 2018 – Er is al geruime tijd een samenwerking tussen de verschillende penitentiaire inrichtingen, verschillende districtscommissarissen en het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C). Deze samenwerking houdt onder andere in, dat er verschillende technische werkzaamheden worden uitgevoerd, waarbij de gedetineerden worden ingezet.

Momenteel worden er werkzaamheden uitgevoerd in gebieden die de afgelopen dagen zijn ondergelopen door regenval. Het werk wordt handmatig verricht door de gedetineerden, onder toezicht van deskundigen van de penitentiaire inrichtingen en het ministerie van OWT&C.

-ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie-