Prijs van vis hoeft niet omhoog

8 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 8 mei 2018 – Er hoeft niet gespeculeerd te worden met de prijs op vis. Dat vindt minister Lekhram Soerdjan van Landbouw, Veeteelt en Visserij. Volgens hem is er geen aanleiding daartoe. Door de recente ontwikkelingen op zee vreest de samenleving voor prijsverhoging op vis en visproducten. De LVV topman gaat daarop in.

Klik hier voor het interview

Volgens Soerdjan, zijn er lopende afspraken met betrekking tot de veiligheid van de vissers. In navolging van Defensie minister Ronni Benschop, zegt ook Soerdjan dat de vissers binnenkort weer op zee kunnen. Hij roept eventuele speculanten op om zich niet op dat het niveau van prijsopdrijving te begeven.

Klik hier voor het interview

-Cedric Spier, STVS Journaal/ Camera: Gregory Wijngaarde/ foto: google-