Regeringsdelegatie bezoekt vissers Commewijne

5 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 5 mei 2018 – Een regeringsdelegatie bestaande uit de ministers Lekhram Soerdjan van Landbouw, Veeteelt en Visserij en Stuart Getrouw van Justitie en Politie, heeft zaterdag een bezoek gebracht aan vissers in Commewijne.

Tijdens deze ontmoeting waren ook families van de vermiste vissers aanwezig. Volgens beide bewindslieden is dit bezoek bedoeld om direct in contact te zijn met de getroffenen.

In het Avondjournaal van zondagavond meer over deze ontmoeting.

Vanaf vrijdag hebben verschillende booteigenaren hun werknemers de opdracht gegeven de visvangst op zee te staken. De meeste boten zijn aan de ketting bij de Waldring-steiger aan de Anton Dragtenweg. Volgens de booteigenaren zullen ze hun werknemers niet laten uitvaren tot het weer geheel veilig is op zee.

-Verslag/ foto’s: Clayton Hiwat, STVS Journaal-