Rosebel Gold Mines schenkt medisch materiaal aan dorpen Brokopondo

19 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 19 mei 2018 – Zeven dorpen in Brokopondo zijn onlangs voorzien van medisch apparatuur en bijbehorende attributen.
Donderdag vond de symbolische overdacht plaats in het dorp Nieuw Koffiekamp. Dit is onderdeel van de duurzame gemeenschapsontwikkeling tussen Rosebel Gold Mines en de zeven dorpen, in samenwerking met het project CURE.

Klik hier voor een verslag

Met het voorzien van de poliklinieken heeft Rosebel Gold Mines een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van de zorg die geboden wordt en verbetering van de gezondheidszorg in het district. De financiële waarde van dit project bedraagt ongeveer 4 miljoen Surinaamse Dollar.

-Kiantha Akiemboto, STVS Journaal/ Camera: Gregory Wijngaarde-
-Foto: google-