SLM tevreden over samenwerking met TUI

30 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 30 mei 2018 – De samenwerking tussen de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), en de Nederlandse vliegmaatschappij TUI is goed te noemen. Dat zegt Clyde Cairo, Vicepresident Flight Planning van de SLM. Volgens hem ziet de SLM voordelen in deze samenwerking. De national carrier en TUI zijn deze samenwerking in april 2017 aangegaan.

Klik hier voor een interview

In de overeenkomst hebben partijen afgesproken dat de SLM per week 1 charter uitvoert voor TUI in Europa. “Dat was vooral voor de SLM succesvol en wel in de zin van naambekendheid voor de maatschappij en Suriname. Daarnaast is ook afgesproken dat TUI op bepaalde dagen ook naar Suriname vliegt.

Klik hier voor een interview

-Raoul Abisoina, STVS Journaal/ Camera: Cedric Best-