Staatsbezoek aan Brazilië succesvol

5 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 5 mei 2018 – De presidentiële delegatie heeft successen geboekt tijdens het staatsbezoek aan Brazilië. Zo is er als gevolg van de vele constructieve besprekingen, een schoolproject geïdentificeerd dat in Suriname zal worden uitgevoerd.
Tijdens een donderdag gehouden persconferentie is president Desiré Bouterse daarop ingegaan.

Klik hier voor de video

Een ander succes is ook geboekt bij de besprekingen tussen de justitiële autoriteiten. Volgens minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie, kwam tijdens deze gesprekken naar voren, dat er identieke problemen worden ervaren. Als resultaat van de overlegmomenten, is een Memorendum Of Understanding (MOU) getekend tussen beide landen.
Op de persconferentie gaf minister Getrouw enkele details prijs.

Klik hier voor de video

-Randy Kromodihardjo, STVS Journaal/ Camera: Romeo Hoepel/ Foto’s: NII-