Stiwewa biedt beleidsplan aan DNA

31 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 31 mei 2018 – Het bestuur van de Stichting Ontwikkeling Wintiwai en Omgeving (Stiwewa), onder leiding van Robby Berghout, heeft op woensdag het beleidsplan van de organisatie overhandigd aan voorzitter Jennifer Geerlings – Simons van De Nationale Assemblée (DNA). De parlementsvoorzitter zegt dat het prettig is opnieuw een plan te krijgen van de organisatie. Het beleidsplan is beschikbaar voor alle leden van het parlement. Echter, dit plan zal ook worden besproken in de vergadering van de Vereniging van Parlementariërs voor Ontwikkeling van Kinderen en Jongeren (VPOKJ), die structureel ondersteuning geeft aan Stiwewa.

Het beleidsplan zal ook worden overhandigd aan de regering, zegt Stiwewa – voorzitter Berghout. Voor het opstellen van het beleidsplan zijn er 2.500 personen geënquêteerd uit Paramaribo – Zuid.

Naast voorzitter Simons, die zelf leiding geeft aan de vereniging, maken de assembleeleden Melvin Bouva (penningmeester), Patrick Kensenhuis, Jenny Warsodikromo en Carl Breeveld ook deel uit van de VPOKJ. Elke volksvertegenwoordiger mag zich aansluiten bij deze vereniging. De leden doneren uit hun eigen zak aan organisaties, die structureel worden ondersteund. Voorzitter Simons heeft aangegeven tot nu toe tevreden te zijn met de rapportages en activiteiten van Stiwewa.

-De Nationale Assemblée-