Suriname betuigt medeleven aan Cuba

20 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 20 mei 2018 – De Regering van de Republiek van Suriname heeft kennis genomen van het vliegtuig ongeluk, op 18 mei in Cuba. Via diplomatieke kanalen heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken namens president Desiré Delano Bouterse, en de Regering van de Republiek Suriname haar medeleven betuigd aan de Cubaanse Regering en Volk met dit tragisch ongeval.

Een zwarte doos van het toestel is inmiddels geborgen en zou in goede staat verkeren. Naar een andere zwarte doos wordt nog gezocht. De gegevens in de zwarte dozen moeten meer duidelijkheid geven over de oorzaak van de crash, waarbij 110 mensen om het leven zijn gekomen. Er zijn 3 overlevenden die in kritieke toestand zijn opgenomen.
Cuba heeft 2 dagen van nationale rouw afgekondigd.

-Nationaal Informatie Instituut/ Telegraaf.nl-