Werkzaamheden aan EBS onderstation Kwatta

20 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 20 mei 2018 – Als onderdeel van de upgradewerkzaamheden in het onderstation Kwatta zal de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) op woensdag 23 mei werkzaamheden verrichten met als gevolg dat de klanten in de omgeving Kwatta (vanaf Tweederijweg tot en met de Derderijweg: Rensproject, Prins Park, Aquarius Village, Weg naar Zee) tussen 07:30 u tot 18:30 u verstoken zullen zijn van elektriciteit.

De straten die verstoken zullen zijn van elektriciteit zijn:

GEDEELTE VAN DE KWATTAWEG TUSSEN DE WASHINGTONSTRAT EN DE DERDE RIJWEG, KHARGIWEG, HENRI FERNANDESWEG, MAHABIERWEG, CHITOESTRAAT, WANAKOESTRAAT, POSRENSTRAAT, GAMBASTRAAT, TAYERBLADSTRAAT, NAIPASTRAAT, GRANDOSTRAAT, COOMANSTRAAT, KOREASTRAAT, SPITSKOOLSTRAAT, MARINUS VAN DOORNSTRAAT, EDCIUSWEG, EDUARD STRAAT, CABEL PROJECT, KOESOEWESTRAAT, SPOEPOEWIRIESTRAAT, EDUARD PRACHTSTRAAT, BAKBOORDLAAN, WILHELMINA’S BURGWEG, CREEBSBURGWEG, BITAWIWIRISTRAAT, MONIZ PROJECT, CAYOTTESTRAAT, WEIDUMWEG, VAN ENGELBUITENWEG, TILLYSTRAAT, JANKILAAN, SAHADEWLAAN, SOEKHODJIE AUTARSTRAAT, CORNELIS PRINSSTRAAT, SOEKHOELAAN, KULDIPSINGSTRAAT, OKRODAM, KHUDABUXWEG, TIENGIHOLOWEG, ZEBEDAWEG, BOLLETRIE HE, KWEPIEWEG, SHRIDAM JASODAWEG, CEDRE HE, BEBEWEG, AWARA HE, INGIPIPA, BRANTIMAKKAWEG, BEDEVAARTS OORD, AQUARIUSSTRAAT, KADALAAN, LAKE VILLAGE, LOYALTYLAAN, SOEKHANSTRAAT, AMRIETSARWEG, JAN BAKBOORDSTRAAT, AQUARIUS VILLAGE, JOSEPH W. TAMSTRAAT, KLEINE BEERSTRAAT, REGENBOOGSTRAAT, ZONSTRAAT, ZODIACSTRAAT, DIANASTRAAT, ZENITHSTRAAT, NADIRSTRAAT, NOORWIJKWEG, VERL. NOORDWIJKWEG, B.J. CHIRAGALLYSTRAAT, KREEFTSTRAAT, TWEELINGENWEG, STEENBOKWEG, ARISSTRAAT, PEU ER CONTENT, VIRGOSTRAAT, TAURUSSTRAAT, ANDROMEDASTRAAT, CLEMENTINESTRAAT, SHAW PROJECT, GUMMELS, HAYARIEWEG, PRINS PROJECT, RICANAUSTRAAT, BELLADONASTRAAT, LAAN VAN LOUISEHOF EN ALLE ZIJWEGEN DIE BEHOREN TOT DEZE GEBIEDEN.

-N.V. EBS-