Werkzaamheden Wijdenboschbrug; gewijzigde verkeerssituatie

8 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 8 mei 2018 – De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal de 33 kV kabelverbinding vanuit Onderstation B Industrieweg Zuid naar de oostzijde van de Wijdenboschbrug vevangen. De werkzaamheden zijn vandaag begonnen en worden uitgevoerd door contractor UCC N.V.

Het looppad aan de linkerkant van de rijweg vanaf de rotonde, zal afgesloten zijn voor voetgangers. De Motor Surveillance Dienst (MSD) en de politie van Meerzorg zullen het verkeer komend vanuit Paramaribo richting Commewijne, dat gebruik maakt van de linker rijbaan op de brug, de nodige instructies geven.

Er zal ook in de avond gewerkt moeten worden. De werkzaamheden duren tot 27 juni 2018.
De EBS vraagt weggebruikers rekening te houden en biedt haar verontschuldiging aan voor eventueel ongerief.

-N.V Energie Bedrijven Suriname-/ foto: google-