Werkzaamheden Zwartenhovenbrugstraat verlopen naar wens

1 May 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 1 mei 2018-“De werkzaamheden aan de Zwartenhovenbrugstraat verlopen volgens planning”, zegt Myrtle Graanoogst, project engineer van ACE consultants.
Zij is belast met de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden.
Momenteel is het aannemingsbedrijf Baitali NV bezig met bestratingswerkzaamheden en het leggen van een laatste grondlaag voor de wegfundering, vervolgens zal er een asfaltlaag geplaatst worden.

Het aannemingsbedrijf Baitali Group NV, dat in opdracht van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) bezig is met de fundering en bestratingswerkzaamheden van de weg, doet er alles aan om zoals gepland de werkzaamheden af te ronden.
“Rond midden mei zal de eerste asfaltlaag worden gelegd”, zegt Sachin Ramdhan, supervisor van Baitali group NV. De tweedefase van dit project zal dan worden gestart.

Het gedeelte tussen de Dr. Sophie Redmondstraat en de Keizerstraat is intussen opengesteld voor het verkeer. Er zal een nieuw verkeersplan komen na afstemming met de verkeerspolitie waarvan de implementatie rond midden mei zal plaatsvinden.

-Bron: Nationaal Informatie Instituut-