AZP en Defensie ondertekenen MOU over Militair Hospitaal

25 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 25 juni 2018– Het Militair Hospitaal zal in de toekomst volledig beheerd worden door het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Met het ondertekenen van een intentieverklaring, vrijdag, hebben minister Antoine Elias van Volksgezondheid en zijn collega Ronni Benschop van Defensie, de eerste stap gezet in verdere verbetering van de dienstverlening van het AZP.

“Wij hebben als directie voldoende nagedacht over de diensten die efficiënter gemaakt moeten worden, dus na dit moment moeten wij samen werken aan de realisatie die beide partijen voordelen zal brengen’, zei directeur Claudia Marica-Redan na de ondertekening.

Het AZP maakt vanaf 2013 gebruik van één van de vleugels van het Militair Hospitaal, waar de afdeling Verloskunde is ondergebracht.
Vanwege renovatiewerkzaamheden aan het beddenhuis zullen alle afdelingen van het MH volledig benut worden. Zowel minister Benschop als minister Elias hebben AZ op het hart gedrukt het ziekenhuis in de goede staat te houden.

-Academisch Ziekenhuis Paramaribo-