Brug Tout Lui Faut kanaalweg opgeleverd

23 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 23 juni 2018– De houtenbrug over de Tout Lui Faut Kanaalweg die in eerste instantie fungeerde als een hulpbrug, is hersteld en vrijdag opgeleverd. De brug is nodig voor het woningbouwproject in de omgeving.

Minister Ronni Benschop van Defensie, die aanwezig was tijdens de oplevering, drukte de bewoners op het hart de brug te koesteren en erop toe te zien dat er geen zware trucks erover zullen rijden. De bewindsman die verder aangaf een hele goede werkrelatie met de DC te hebben, vroeg ook aan de bewoners hun ondersteuning te blijven geven om het district verder op te trekken.

Volgens districtscommissaris Audrey Hankers van Wanica Zuidoost, is de mens de belangrijkste natuurlijke hulpbron en moeten we investeren in wat we zelf beheren.

De buurtbewoners, die zelf naar de dc toe stapten, zijn ontzettend blij met de oplevering van deze brug. Volgens hen was de brug op een bepaald moment onveilig.

De werkzaamheden van de brug duurden ongeveer 4 maanden.

-ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie/ NII-