Finale Entrepeneurs & Managers Of The Year verkiezing

16 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 16 juni 2018 – De eerste verkiezing van Entrepreneurs & Managers Of The Year 2018 in Surriname, is om ambitieuze ondernemers positief neer te zetten en te erkennen.

Entrepreneurs & Managers Of The Year is bedacht uit het Nederlands concept van The Other Businessman verkiezing. Terwijl de Other Businessman zich expliciet richt op culturele diversiteit, hoeft dat in Suriname niet zo te zijn, zegt Melvin Tjoe Nij, oprichter en bedenker van The Other Network. Hij richt zich op de culturele diversiteit, omdat ondernemen in Nederland overwegend blank is en vanaf middelbare leeftijd.

Klik hier voor het interview

Tijdens de verkiezing vandaag, zal Tjoe Nij niet alleen de opening verrichten, maar ook optreden als jurylid en keynote speaker. Hij zal niet ingaan op de culturele diversiteit binnen het Nederlands bedrijfsleven, maar hij zal wél aangeven hoe gezegend Suriname is, ondanks vele uitdagingen.

Klik hier voor het interview

De Entrepreneurs & Managers Of The Year verkiezing in Suriname is geïnitieerd door Ruth Sinkeler en Winston Lieveld. Vijf finalisten strijden vandaag voor de titel: Entrepreneur & Manager of the Year 2018.

-Verslag: Xaviera L. Arnhem, STVS Journaal/ Camera: Kishan Jalimsing-