First lady Kovind schenkt tienduizend US-dollar aan Mytylschool

21 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 20 juni 2018– De first lady van India, Savita Kovind, heeft een bedrag van tienduizend Amerikaanse Dollar geschonken aan de Mytylschool. Vergezeld van de first lady van Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring, bracht de Indiase first lady een bezoek aan de Mytylschool.

Tijdens het bezoek gaf onze first lady in haar toespraak aan hoe belangrijk de Mytylschool is. “In de moderne wereld van vandaag kunnen kinderen met een beperking een plaats krijgen in het arbeidsproces en we bereiden hen voor, omdat speciaal onderwijs zeer vereist is”, zei onze first lady. Deze onderwijsinstelling is opgericht op 10 oktober 1966 en begeleidt kinderen met een lichamelijke beperking.

Meriam Karnadi, schoolleider van de Mytylschool vindt het een eer dat de school bezoek heeft gehad van de first lady’s. Zij had geen idee dat de school wat zou krijgen en is daarom erg verrast met het geschonken bedrag. Het bestuur van de school zal bijeen komen om te bepalen waaraan het bedrag besteed zal worden.

-Nationaal Informatie Instituut-