Launch stichting The Power of Sisterhood middels vrouwen conferentie

2 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 2 juni 2018 – De Stichting The Power of Sisterhood wordt op zondag 10 juni gelaunched, middels een tweedaagse vrouwen conferentie. Sisterhood gelooft in de kracht en potentie van vrouwen. Gedurende de twee dagen zullen de participanten worden toegerust met vaardigheden om te groeien in hun visie gericht op ondernemerschap. Volgens de stichting is deze conferentie bedoeld voor vrouwen om te ontdekken, te leren en te verkennen hoe een beter exemplaar van zichzelf te zijn, niet alleen, maar ook hoe een volwassen vrouw zich dient te gedragen.

The Power of Sisterhood, streeft naar het versterken en transformeren van vrouwen in gezonde leeromgevingen zodat die de mogelijkheid krijgen om te groeien in verschillende ontwikkelingsstadia van hun leven.

In Leonie Laird, motivatiespreker, heeft de stichting een counterpart gevonden om hun doelen te bereiken. Laird is geen onbekende binnen de Canadese gemeenschap waar zij veelal aan vrouwenconferenties, -workshops en empowerment events haar bijdrage levert. Ook heeft zij als internationale trainer van trainers in diverse landen bijgedragen aan persoonlijke transformaties van vrouwelijke individuen. Hiernaast is zij auteur van het boek: “Broken Promises”.

De conferentie wordt in de Congreshal gehouden.

-De stichting Sisterhood-