Leerlingen IMEAO-1 organiseren studiebeurs

9 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 9 juni 2018 – Leerlingen van het 3e leerjaar van het Imeao-1 hebben vrijdag een studiebeurs georganiseerd voor hun medeleerlingen van het basisjaar, met de bedoeling om informatie te verstrekken over de verschillende studiemogelijkheden.
Sharifa van Kanten, coördinator van deze activiteit, zegt dat het een opdracht is die betrekking heeft op het vak Planning en Organisatie van Evenementen.

Klik hier voor de video

Het is de tweede keer dat de school deze activiteit organiseert. Volgens Cherryl Lackin, docent Planning en Organisatie van Evenementen, worden de leerlingen na de activiteit beoordeeld op hun creativiteit en de mate van onderlinge samenwerking.

Klik hier voor de video

Ondanks het een uitdaging was om alles op te zetten, is het toch een leerrijk moment geworden voor de leerlingen van de vijf verschillende studierichtingen. Ze hebben hun uiterste best gedaan om hun mede studenten te kunnen motiveren om voor een bepaalde richting te kiezen. Zij vertellen hoe zij het organiseren van deze studiebeurs hebben ervaren.

Klik hier voor de video

De meeste leerlingen hadden interesse voor de studierichtingen Toerisme en Marketing.

-Verslag: Clayton Hiwat, STVS Journaal/ Camera: Ramkoemar Sewgobind-