Mike Antonius officieel directeur Telesur

17 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 17 juni 2018 – Mike Antonius is officieel benoemd tot directeur van Telesur. Hij fungeerde sinds 11 mei 2016 als waarnemend-directeur. Zijn aanstelling, op voordracht van de Raad van Commissarissen, is afgelopen donderdag bekendgemaakt tijdens een officieel bezoek van minister Patrick Pengel van Openbare Werken, Transport en Communicatie aan de telecom provider.

In gezelschap van OWT&C-directeur Joyce Blokland, Cornelis Amoida, Gardelito Hew A Kee, de president van de Raad van Commissarissen en overige raadsleden werd de minister rondgeleid in lokaliteiten van DataSur en ATV aan de Van’t Hogerhuysstraat. Ook woonden de gasten een presentatie bij over onder andere het Telesur Nationaal Breedbandproject en het project Ontsluiting Binnenland.

Bij het bezoek van de minister waren verder aanwezig enkele Telesur-managers, de coördinator Commercieel Onderdirectoraat, Grace Yard-Hensen, de coördinator Technisch Onderdirectoraat, Doric Ramlakhan en vertegenwoordigers van de TTWOS meldt de afdeling Corporate Communications van Telesur.

-Telesur/ Foto: United News-