Nieuwe KPS leiding gaat voor vergroten veiligheidsgevoel

14 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 14 juni 2018 – “Un no(o) aksi fu kon, unu o kon tek yu wins pe yu de”.
Woorden van minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie, als antwoord op de aanpak van de criminaliteit.

De nieuwe leiding van het Korps Politie, is woensdag tijdens een persconferentie aan het publiek voorgesteld. Uit de toespraken van de minister en de korpsleiding valt te halen dat de politie strenger zal optreden om het veiligheidsgevoel bij de burgerij te vergroten.

Klik hier voor de video

Getrouw deed verder ook een beroep op de samenleving om meer dan ooit nauwer samen te werken met de politie. De bewindsman en de nieuwe politieleiding gaven ook aan dat rotte appels binnen het Korps strak zullen worden aangepakt. Verder zijn de aandachtspunten die hoog op de agenda staan belicht, waarbij de politie zonder aanzien des persoons, streng, conform de wet zal optreden.

Klik hier voor de video

-Verslag: Cherman Homoet, STVS Journaal-