PCS wil zorg dichterbij districten brengen

20 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 20 juni 2018 – Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) is drukdoende haar zorg uit te breiden. Voor de bewoners van de districten Marowijne, Brokopondo en Sipaliwini, moet die zorg dichterbij huis komen.
Algemeen Directeur Dayasankar Mathoera, geeft aan dat het Psychiatrisch plan al is goedgekeurd en dat het project is ingediend bij de twinningsfaciliteit van de Nederlandse Ambassade. Mathoera legt uit wat het plan inhoudt.

Klik hier voor het interview

Mathoera gaf verder aan dat het Nederlands opleidingsinstituut Arkin, dat ook bezig is met geestelijke gezondheidszorg, de samenwerkingspartner is van het PCS in dit project.

Klik hier voor het interview

-Verslag: cedric Spier, STVS Journaal/ Camera: Cedric Best-