President Bouterse ontvangt Nationale Commissie

8 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 8 juni 2018 – “Samen Met Elkaar en Unu Gudu na Unu Kulturu”, dat is waar de Nationale Commissie Herdenking Jubileumjaren voor gaat. De commissie is al consultaties gestart met diverse groepen en organisatie die activiteiten organiseren in verband met 155 jaar Keti Koti.

Zo had zij op maandag 04 juni een onderhoud met president Desiré Bouterse waarbij de planning van Jubileumjaren door de leden is uiteengezet. De president heeft tijdens dit onderhoud enkele aandachtspunten naar voren gebracht die de commissie in de planning zal meenemen. Het staatshoofd benadrukte het belang van het milieu en gaf daarbij de opdracht om naast werken aan natievorming ook het milieuaspect mee te nemen.

De commissie heeft als hoofdtaak de president en de regering te adviseren over de wijze waarop het jubileumjaar van drie momenten uit onze historie door de natie, op een gepaste en succesvolle wijze kan worden herdacht.

Organisaties kunnen via het mailadres [email protected] nadere informatie opvragen.

-Nationaal Informatie Instituut-