President Kovind in buitengewone openbare vergadering DNA; president Bouterse uitgenodigd voor tegenbezoek aan India

20 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 20 juni 2018- In een buitengewone openbare vergadering van De Nationale Assemblée heeft president Desiré Bouterse zijn Indiase ambtgenoot president Ram Nath Kovind, officieel voorgesteld aan het hoogste college van staat.

Het Indiaas staatshoofd werd welkom geheten middels een voordracht van zowel het Indiaas als het Surinaams volkslied.

Klik hier voor de video

Eerder vandaag is de delegatie met militaire eer onthaald bij het presidentieel paleis. Het volkslied van zowel India als Suriname is afgespeeld. Nadat de formele intekening van het gastenboek door de president van India trokken de regeringsleiders zich terug voor een tête-à-tête. De president van het Aziatisch land nodigde ons staatshoofd uit voor een tegenbezoek aan zijn land.

-De Nationale Assemblée/ Nationaal Informatie Instituut-