Staatsolie en GOw2 nemen deel aan sponsorprogramma CIS

14 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 14 juni 2018 – Staatsolie heeft vandaag met dochteronderneming GOw2, een overeenkomst getekend met Conservation International Suriname. Voor de komende drie jaar zal er ondersteuning worden gegeven aan projecten die te maken hebben met natuurbescherming en duurzame ontwikkeling.

Klik hier voor de video

Via het programma biedt CIS lokale bedrijven de mogelijkheid om haar activiteiten op het gebied van natuurbescherming financieel te ondersteunen.
Staatsolie en GOw2 hebben beleid en richtlijnen die ervoor zorgen dat het milieu minimaal of niet wordt belast als gevolg van de bedrijfsactiviteiten. Door aan het FOGS deel te nemen, tonen beide bedrijven dat bescherming van de natuur niet beperkt is tot de gebieden waarin zij activiteiten ontplooien.

-Verslag: Clayton Hiwat/ Camera: Ramkoemar Sewgobind-