Vierde Internationale Dag van de Yoga groots herdacht

21 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 21 juni 2018– Op de langste dag in het jaar, in de noordelijke aard helft is vanmorgen in de Kamer van Koophandel en Fabrieken, de internationale dag van de yoga herdacht. Voor het eerst in de geschiedenis hebben daaraan twee staatshoofden meegedaan. President Desiré Bouterse en president Ram Nath Kovind waren samen met vice president Ashwin Adhin aanwezig. De yoga oefeningen werden geleid door Dr. Swami Bharat Bhushan, die speciaal voor deze dag naar Suriname is afgereisd.

Het is de vierde keer dat de Internationale Dag van De Yoga in Suriname wordt gehouden.

Klik hier voor video.

Na dit evenement te hebben bijgewoond trok de delegatie naar het Indiaas Cultureel Centrum, dat een belangrijke rol heeft gespeeld bij het promoten van yoga ‘as a way of life’.

Nationaal Informatie Instituut-