Wederom donaties first lady aan behoeftigen

9 June 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 9 juni 2018 – Op het kabinet van de first lady, Ingrid Bouterse-Waldring zijn vrijdag wederom diverse personen blij gemaakt met donaties. De presidentsvrouw probeert maandelijks met de beperkte middelen die zij van verschillende donateurs en sponsoren krijgt, zoveel als mogelijk in te spelen op de behoeften van de samenleving.

De first lady is continu bezig op verschillende sociale vlakken en richt zich vooral op sociaal zwakkeren, het onderwijs, kinderen, mensen met een beperking en de senioren burgers.

De donaties bestonden deze keer uit onder andere een wasmachine, brushcutters en een cheque ter waarde van SRD 7905, pampers, melk, een rolstoel, kleding, voetbalschoenen, laptops, levensmiddelen, ventilatoren en medical kits. Dagelijks krijgt de first lady tientallen brieven en e-mails binnen, niet op alle verzoeken kan er worden ingegaan, maar allen worden met dezelfde egards behandeld.

-Nationaal Informatie Instituut-