1 oktober niet haalbaar voor incorporatie IOL binnen ADEK

21 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 20 juli 2018- De streefdatum van 1 oktober 2018, voor incorporatie van het IOL binnen de Anton De Kom universiteit, is niet haalbaar. Volgens Jack Menke, voorzitter van het universiteitsbestuur, moet er nog heel veel op administratief- en technisch gebied in orde gemaakt worden voor de totale hervorming van de leraren opleiding.

Klik hier voor de video

Ook bij het IOL bestaan er twijfels over de streefdatum van 1 oktober 2018.
Volgens de onderdirecteur onderwijszaken van het IOL, Andy Plak, zijn er nog veel onduidelijkheden over de samenvoeging van de leraren opleiding binnen Adek; met name over het curricula en de positie van docenten binnen dit instituut.
Hoewel de onderdirecteur de visie ondersteunt, om met deze samensmelting de kwaliteit van het onderwijs op te voeren, pleit hij niet voor een valse start.

Klik hier voor de video

-Verslag: Clayton Hiwat, STVS Journaal/ Camera: Albert Helstone/ Foto: google-