Ambassadeur Brazilie op bezoek in Brokopondo

9 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 5 juli 2018- De Ambassadeur van Brazilië in Suriname, excellentie Laudemar Gonçalves de Aguiar Neto, heeft vandaag samen met zijn staf een bezoek gebracht aan het district Brokopondo. Hij heeft OS Compagniekreek bezocht; de school die hij heeft geadopteerd en een school waarvan sport en cultuuruitwisseling onderdelen van zijn.

De Ambassadeur heeft sportartikelen, promomaterialen verstrekt aan alle studenten en leerkrachten van de school. Zijn defensie attache is ook jarig vandaag en die heeft de leerlingen ook getrakteerd.
Ook de Waarnemend Kapitein en de Basja hebben promomaterialen ontvangen, zo ook de staf van het Commissariaat van Brokopondo.

Districtscommissaris van Brokopondo, Kenya Pansa spreekt haar waardering uit voor deze geste, gezien sport en cultuuruitwisseling ook onderdelen zijn die naties verbinden of hechter bij elkaar brengen. Dit met als doel duurzame ontwikkeling tot stand te brengen.

-Cherman Homoet, STVS Journaal-