Coppenamebrug afgesloten voor zwaar materieel

19 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 18 juli 2018- De brug over de Coppenamerivier is tot nader order gesloten voor zwaar materieel. Sluiting is noodzakelijk omdat een plaat onder de brug is losgeraakt. Het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie doet er alles aan om het ontstane ongerief zo snel mogelijk tot het verleden te doen behoren.

Tot dan is elke vorm van zwaar materieel, geladen of ongeladen trucks, trekkers en anderen, over de brug verboden.

Slechts vrachtwagens, geladen of niet, met rijst en bacove bestemd voor de export, mogen normaal gebruik maken van de brug. Op de weggebruikers wordt een dringend beroep gedaan om de instructies nabij de brug stipt op te volgen.

-ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie-