‘Geen tweedracht nodig om exit regeling Alcoa’

31 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 31 juli 2018- Tweedracht in Suriname om de exit regeling met Alcoa, is niet nodig. Dat zegt minister Regillio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen. De regering staat volgens hem klaar om De Nationale Assemblee vandaag te informeren over het resultaat van de onderhandelingen die door de presidentiële commissie zijn gevoerd met Alcoa.

Klik hier voor de video

Minister Dodson zegt dat er in het parlement ook uitleg zal worden gegeven over de afspraken met Alcoa over ontmanteling van haar bedrijfsterreinen in Suriname. Ten aanzien daarvan wist de minister het volgende aan te geven.

Klik hier voor de video

Om 13.00 uur vanmiddag wordt de regering verwacht in De Nationale Assemblee met antwoorden over het vertrek van Alcoa uit Suriname.

-verslag: STVS Journaal-