Minister Hoefdraad verzekert uitbetaling koopkrachtversterking

13 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 13 juli 2018- Minister Gillmore Hoefdraad van Financien betreurt berichtgeving alsof overheidsambtenaren aan het eind van juli geen koopkrachtversterking zullen ontvangen. Ambtenaren krijgen aan het eind van deze maand het normaal salaris plus het vakantiegeld, volgens de bewindsman. Daartoe zijn de staten bij het ministerie van Financiën reeds in de maak.

De bewindsman keurt een wilde oproep tot actie af en had graag gezien dat onduidelijkheden worden nagetrokken bij zijn ministerie. Hij vindt het jammer dat de zaak rondom het wel of niet uitbetalen van de koopkracht zo een wending heeft gekregen. Dat alles was volgens de minister onnodig en zou binnen enkele ogenblikken opgelost kunnen worden. “Een ieder die er recht op heeft zal zijn of haar geld krijgen”, verzekert minister Hoefdraad de uitbetaling.