JCI Paramaribo helpt bewustzijn dovencultuur stimuleren

15 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zaterdag 14 juli 2018- Om nog meer bewustzijn te creëren over doven en slechthorenden in Suriname, is er een awareness workshop gehouden. Met die workshop is de theorie van de dovencultuur en de basis principes van de gebarentaal bijgebracht aan de participanten.
De organisatie JCI Paramaribo is een samenwerking aangegaan met Stichting Dovenbelangen in Suriname (Sudobe) om het bewustzijn te helpen stimuleren.

Klik hier voor de video

JCI Paramaribo organiseerde de ‘Social Awareness Workshop’ vanwege de Surinaamse filmproductie ‘Wiren de Movie’. Die film gaat over een doof geboren jongen die opkomt voor zijn rechten. In Nederland vindt de post-productiefase plaatst van deze film.

-Xaviera L. Arnhem, camjo STVS-