Kinderen uit Alalapadoe op bezoek bij First Lady

31 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Dinsdag 31 juli 2018- First Lady Ingrid Bouterse-Waldring, heeft in het perscentrum een groep kinderen uit Alalapadoe ontvangen. Bij deze ontmoeting, heeft de presidentsvrouw de leerlingen voorzien van een goedgevulde schooltas en schoolkleding voor het komend schooljaar.

“We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen van dit bezoek van de kinderen aan de stad. Dit alles is in samenwerking met het Nationaal Leger”, geeft Georgette Garcia-Elias, hoofd van het bureau van de First Lady aan. Van de eigenaar van Footcandy Suriname kregen de leerlingen schoenen gedoneerd. Ook kregen de kinderen, geheel op kosten van de presidentsvrouw, een maaltijd en een ijscoupe van Mac Donalds. Verder heeft de First Lady ook kledingstukken, ondergoed en speelgoed aan de groep gedoneerd. Voor het dorp heeft de presidentsvrouw enkele tuingereedschappen, waaronder een kruiwagen, hark, schoffel en nog meer meegestuurd.

Uit dankbaarheid hebben de kinderen presentjes voor de presidentsvrouw meegenomen die zij overhandigd kreeg in het perscentrum. De First Lady is haar donateurs ontzettend dankbaar, die steeds weer voor zorgen dat zij kinderen in nood elke keer weer kan voorzien in de behoeftes die zij hebben.

De kinderen, die op vrijdag zijn gearriveerd in Paramaribo, gaan vandaag samen met hun begeleiders naar de dierentuin. De groep vertrekt op vrijdag 03 augustus 2018 terug naar Alalapadoe.

-Nationaal Informatie Instituut-