‘Klanten maken nog te weinig gebruik van online dienstverlening EBS’

27 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 27 juli 2018- Via de optie “DIRECT BEKIJKEN” op de website van de N.V Energiebedrijven Suriname (EBS) biedt het bedrijf de optie aan haar klanten om online de openstaande rekeningen te bekijken. Het uitdraaien van kennisgevingen kost niet alleen papier en inkt, maar ook arbeiders om deze elke maand landelijk te bezorgen aan 140.000 klanten.

Al geruime tijd heeft de EBS de distributie van kennisgevingen stopgezet. In plaats daarvan biedt het bedrijf haar klanten via haar website de mogelijkheid om openstaande rekeningen te bekijken. Daarvoor zijn slechts het aansluitnummer en klantnummer nodig.

Naast de optie DIRECT BEKIJKEN op de website bestaat ook EBS Myaccount, een service die klanten de mogelijkheid biedt om, naast het bekijken van openstaande rekeningen, ook een historisch overzicht van het verbruik en de rekeningen van de afgelopen 12 maanden op te vragen. Zodoende kan de klant zijn verbruik, maar ook de status van de verschillende rekeningen, monitoren. Sinds kort kan ook de stroomrekening worden betaald via die applicatie. Gebruikers van EBS Myaccount krijgen ook regelmatig meldingen van gepland onderhoud en andere belangrijke zaken zoals besparingstips.

Deze twee online diensten zijn te benaderen via de homepage www.nvebs.com onder de tab “DIRECT BEKIJKEN” en EBS Myaccount onder de tab “INLOGGEN”. EBS Myaccount kan ook als app gedownload worden via Google Playstore. Nog niet alle klanten maken gebruik van deze twee selfservice opties. Aan de hand van data is te merken dat op maandbasis de DIRECT BEKIJKEN pagina 33,000 keren wordt bezocht. Myaccount heeft momenteel bijna 13,000 actieve gebruikers. Het DOORGEVEN VAN DE METERSTAND is ook een online dienst die EBS klanten de mogelijkheid biedt om de meterstand maandelijks zelf door te geven.

EBS moedigt haar klanten aan om zo veel als mogelijk gebruik te maken van deze online diensten, die niet alleen tijd besparen, maar ook op elk moment van de dag beschikbaar zijn.

-NV EBS-