Nieuwe General Manager voor Republic Bank Suriname N.V

16 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 16 juli 2018- Vanaf de opening vertrekt Gloria Anthony vertrekt vanwege haar pensionering, na bijkans 3 jaar bij de Republic Bank Suriname N.V.
Seab Husain is aangesteld als de nieuwe General Manager bij de bank.

Mevrouw Anthony heeft een afscheidsbezoek gebracht aan minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. Bij dit bezoek waren ook aanwezig:
De heer Sean Husain, die per ingaande 9 juli 2018 aangesteld is als General Manager van Republic Bank (Suriname) N.V.). De heer Husain heeft jarenlang in Barbados gefungeerd als General Manager Corporate and Commercial Credit van de Republic Bank;
De heer Nigel Baptiste (President and Chief Executive Officer Republic Financial Holdings Limited en Managing Director, Republic Bank Limited) en de heer Derwin Howell (Executive Director en Chairman Supervisory Board Republic Bank (Suriname) N.V.

Minister Hoefdraad gaf de delegatie een update van de macro-economische ontwikkelingen. Verder werden ook nog toekomstige mogelijke financieringsmodellen via de Republic Bank besproken. In zijn slotwoord dankte de bewindsman de Republic Bank en in het bijzonder mw. Anthony voor haar diensten en ondersteuning aan de Surinaamse economie en de zeer prettige relatie met het ministerie van financiën. De heer Husain werd meteen ook verwelkomd en alle steun in zijn werk toegezegd.

-ministerie van Financiën-