Roy May directeur der Belastingen af

27 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 27 juli 2018- Roy May is niet langer de directeur van het Directoraat der Belastingen. May heeft gisteren zijn ontslag aangeboden, vanwege dringende gezondheidsredenen.

De oud-directeur was langer dan 25 jaar verbonden aan de belastingdienst, waarvan 17 jaar als directeur. In zijn rol heeft hij leiding gegeven aan het intensief hervormingstraject dat sinds augustus 2015 is ingezet.

Joan Veldhuizen is nu belast met de waarneming.

May moest onder andere de Belasting Toegevoegde Waarde (BTW) helpen invoeren. Die zou op 1 juli ingaan, maar werd uitgesteld. In de periode waarin May de functie van directeur uitoefende, is hij enkele keren bedreigd. Hij heeft onder andere een kogelbrief in zijn brievenbus gevonden.

-ministerie van Financiën/ Starnieuws/ Foto: Google-