SAO houdt opendagen

30 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 30 juli 2018- De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) is een werkarm van het ministerie van Arbeid en heeft als grootste doelgroep de voortijdige schoolverlaters. Op maandag 6 en dinsdag 7 augustus zal de SAO opendagen organiseren.

Deze hebben als doel de aanwezigen meer inzage te geven in het trainingenaanbod en het trainingstraject van de SAO en om meer bekendheid te geven aan de overige doelstellingen van de organisatie. Het uitvoeren van opdrachten ten behoeve van opdrachtgevers is daar één van.

Het aanleren van technische skills biedt vele voordelen. Vaardigheden zoals de SAO die aanbiedt zijn goede uitkomsten voor het makkelijker vinden van een baan of kleine opdrachten.

De officiële launch is op 6 augustus om 10.00uur. Daarna is dit evenement open voor een ieder. De tijden van de opendagen zijn 6 augustus van 08.00uur tot 14.00uur en 7 augustus van 8.00uur tot 14.00uur en van 17.00uur tot 20.00uur.

-Nationaal Informatie Instituut-