Sri-Dewi Martomamat Miss Tropical Beauties; Angelo Wijngaarde Mister Tropical Beauties

2 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Maandag 2 juli 2018- De 21 jarige Miss Sri-Dewi Martomamat is zondag gekroond tot de nieuwe Miss Tropical Beauties Suriname. Angelo Wijngaarde werd uitgeroepen tot de nieuwe Mister Tropical Beauties Suriname 2018.

De 6-koppige jury had geen gemakkelijke taak; alle Missen hebben een goede performance neergezet tijdens de verschillende rondes. Dit jaar bestond de jury uit; Angela van der Kooye, Mark Tjon, Egon von Foidl, Judith Lochem, Marjorie da Cunha, en Jimmy Lachchi.
De spectaculaire show werd voor de 7e keer gehouden en vond dit jaar nogmaals plaats in de KKF beurshal. De show werd gehost door Rodney Deekman en Xaviera Plet.

De organisatie Stichting Beauties of Suriname Pageant blikt terug op een geslaagde show. “De opkomst kon beter, maar de mensen hadden het naar hun zin. Na hard werken en 16 weken trainingen zijn wij trots op al onze acht butterflies die zich stuk voor stuk volledig ingezet hebben en danken hen voor de deelname.”

Miss Sri-Dewi zal Suriname vertegenwoordigen tijdens Miss Supranational 2019 in Polen. De stichting bedankt hierbij het publiek voor het komen en een speciale dank gaat uit naar al haar sponsoren en partners voor het vertrouwen en een goede samenwerking.

Tijdens de openings- en kennismakingsronde waren alle 10 kandidaten gekleed in pakjes gemaakt door Shanta Pantjoe met stof gesponsord door Jeruzalem Bazaar, gevolgd door de badpakkenronde. De gala ronde werd gelopen in prachtige jurken van Boetiek Lili’s en de pakken van de heren werden gemaakt door Lincoln Tailormade and Corporate Wear. De talentenronde was ook een leuke en sfeervolle ronde waarbij de misters en missen de kans kregen hun talent te delen met het publiek. Daarna volgden de vragenronde en de final look ronde om de show af te sluiten richting de kroning. Het haar en de make-up werden verzorgd door Sylvani’s Beauty Salon and Institute.

De volledige uitslag:
Miss Tropical Beauties Suriname 2018 = Miss Sri-Dewi Martomamat
1st Runner Up MTBS 2018 = Miss Gabriella Bakker
2nd Runner up MTBS 2018 = Miss Anjiastasia Mitro
De rest van de contestanten waren Miss Joelle Ceder, Miss Charissa Brewster, Miss Anisha Sardjoe, Miss Debbie Pryce en Miss Samaria Pansa.

De subtitels gingen naar:
Miss Congeniality = Miss Gabriella Bakker
Miss Photogenic = Miss Gabriella Bakker
People’s Choice = Miss Anjiastasia Mitro
Best Talent = Mister Angelo Wijngaarde
Best in Swimsuit = Miss Sri-Dewi Martomamat

Tot slot meldt de orgaisatie is het persbericht dat de inschrijvingen voor de Miss India Suriname Worldwide verkiezing, die later dit jaar gehouden zal worden, nu al openstaan. Volg de Facebookpagina van Tropical Beauties Suriname voor meer updates.

-Stichting Beauties of Suriname Pageant-