Stichting ’s Lands Hospitaal heeft nieuw bestuur

27 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Vrijdag 27 juli 2018- Het nieuw bestuur van stichting ’s Lands Hospitaal is dinsdag geïnstalleerd door minister Antoine Elias van Volksgezondheid. De zittingsperiode loopt vanaf 15 juli 2018 en is berekend voor een periode van twee jaar.

Tijdens de toespraak benadrukte de bewindsman dat er goede communicatie en een goede samenwerking moet zijn tussen de leden onderling en de directie van het ziekenhuis anderzijds. De nieuwbakken voorzitter, drs. Michel Blokland, gaf vervolgens aan dat het bestuur ervoor zal zorgen dat het ziekenhuis binnen het kader handelt van het overheidsbeleid, waarbij gesteld wordt dat gezondheidszorg voor een ieder toegankelijk moet zijn.

De overige leden die zitting hebben in het bestuur zijn drs. Kwame Horne, mr. Justina Eduards, Nathalie Aalstein BSc. en Imro Edam.

-ministerie van Volksgezondheid-