Surinaamse vrouwen aangehouden in Jamaica met groot geldbedrag

29 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 29 juli 2018- Twee Surinaamse vrouwen en een Frans-Guyanese man zijn in Jamaica aangehouden met in hun bezit 93.000 US dollar. Vrijdag is het trio bij de rechter voorgeleid en die heeft hen in staat van beschuldiging gesteld.

Jamaicaanse media melden dat de dertigjarige Claudia C. en de 32-jarige Ingrid A. samen met de dertigjarige Delroy S., die de Franse nationaliteit heeft, zijn aangehouden op de Norman Manley-luchthaven in Jamaica. Zij waren op weg naar Guyana.

Op 2 augustus verschijnt het trio voor de rechter, waar het de herkomst van het geld moet verklaren. Hen wordt ten laste gelegd het in bezit hebben van crimineel verkregen eigendom, het verbergen hiervan, poging tot smokkel en samenzwering. Los van de 93.000 US dollar werd op het drietal ook nog 150 euro, SRD 325 en vijftig Jamaicaanse dollars aangetroffen.

-dwtonline-