Vice president en SVB voorzitter in WK Journaal

11 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Woensdag 11 juli 2018- Vanaf de start van het WK 2018 zendt de Nationale Zender, STVS niet alleen de wedstrijden live uit, maar is er ook op elke speeldag een live WK Journaal vanuit het centrum te Owru Cul. Dinsdag mocht het WK Journaal Vice president Ashwin Adhin en voorzitter John Krishnadath van de Surinaamse Voetbal Bond ontvangen. Ook is er al een winnaar bekend geworden uit de SMSactie.

Klik hier voor een verslag deel 1

Klik hier voor een verslag deel 2

Met nog één halve finale wedstrijd te gaan vandaag, loopt het Wereld Kampioenschap Voetbal 2018, bijna ten einde. Vandaag strijden Kroatie en Engeland om de tweede finaleticket. De winnaar staat tegenover Frankrijk in de finale. De verliezer neemt het op tegen België om de 3/4e plaats.

Kishan Jalimsing, camjo STVS/ Montage: Danielle Cameron-