Weg naar Matta wordt gerehabiliteerd

29 July 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Zondag 29 juli 2018- De slechte staat van de weg naar het Inheems dorp Matta heeft de aandacht van de regering. De districtscommissaris van Para, Armand Jurel, heeft in samenwerking met verschillende actoren het zover gekregen dat de weg wordt aangepakt.
De werkzaamheden om het wegdek te rehabiliteren zijn in volle gang. Hiervoor hebben verschillende actoren een bijdrage geleverd.

In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut geeft de burgervader aan dat deze weg wel opgebracht was voor rehabilitatie op een later tijdstip. De noodsituatie heeft de rehabilitatie versneld op gang gebracht. De commissaris is de verschillende actoren die een bijdrage hebben geleverd erkentelijk. Ook waarschuwt DC Jurel voor het barricaderen van wegen. Hij kiest liever voor overleg dan barricaderen en zegt dat de politie zal optreden indien dat in de toekomst weer zal gebeuren.

De DC prijst zich dolgelukkig voor de rust die is wedergekeerd in zijn district en gelooft erin dat de werkers die lange uren maken, binnenkort de weg zullen opleveren.

-Nationaal Informatie Instituut/ ministerie RO-