28 recreatieoorden veilig verklaard

17 August 2018

In: Nieuws
Comments: 0

Donderdag 16 augustus 2018- Colakreek, Baka Djari, Gran Swiet Djari, MTC-Resort, Palulu Camping, Drie Kokro, Marinalex, Bersaba, White Beach, Watra Mama, Carolinakreek, Jungle Camp, Kankanku , Blaka Watra, Overbridge, Marga’s Place, Parabello, Kinderboerderij, Isri Kokro, Owos Resort, Severino Waterpark, Relax Waterpark, Millie’s Resort, Cabenda Camping, Stichting Jan Starke (Zanderij 1), Para Eco Resort (Derde Brug ), Da Kaboera en Bigi Kroetoe; 28 recreatieoorden die goedgekeurd zijn door de bestuursdienst van Para voor een bezoek tijdens de vakantie.

Deze oorden zijn door het traject van controle op naleving van de geldende voorwaarden gegaan en er is voldoende bewezen dat zij de veiligheid van hun bezoekers kunnen waarborgen.

Goedgekeurde recreatieoorden beschikken over onder andere getrainde en geüniformeerde lifeguards, bemande EHBO-posten, dieptemeters die de diepte van het zwemwater aangeven en hygiënisch verantwoorde voorzieningen.

In het voortraject naar de goedkeuring toe, zijn er afspraken gemaakt met oordhouders voor de veiligheid van de bezoekers en de hygiëne op het oord.

-Ashna Phoelsingh/ bron: BIC Paramaribo Noordoost/ Foto’s: google-